Дизайнерът Краси Недялков опасно близък с Кристина Димитрова. Предстои екскулзивна премиера

...
Дизайнерът Краси Недялков опасно близък с Кристина Димитрова. Предстои екскулзивна премиера
Коментари Харесай

Дизайнерът Краси Недялков опасно близък с Кристина Димитрова 

Дизайнерът Краси Недялков рисково непосредствен с Кристина Димитрова. Предстои екскулзивна премиера на най-новия им дует. Модни икони, музикални идоли и бизнес линости дружно в Юбилейните награди за мода, шоу, бизнес-София 2024 

Бляскавите фешън награди се провеждат за 30-ти следващ път по концепция на дизайнера и шоумен Красимир Недялков. Началото е сложено през далечната 1994 година в морската столица на България-Варна. Тази година премиите ще се проведат на 27 март. По аленият килим ще преминат Наталия Кобилкина, Кристина Димитрова, звездният пиар и тв продуцент Атанас Лазаров, Джулиана Гани, Юлия и Дани от дует ``Мания``, Дует с Кауза Галя Георгиева, именития Пейо Пеев група Спринт, бизнес дамата Ани Карагеоргиева и интернационалния диамантен специалист Алекс Пейчев,Мира Матеева - лицензиант на Мис Варна, предприемачът Виолета Мачева-Райколеску и доста други известни лица от шоубизнеса. 

Наталия Кобилкина идва от Лондон, с цел да участва персонално на стилните награди, в чийто категории за сполучлив дамски бизнес е номинирана. 

Музикалният десерт на вечерта ще поднесат поп иконата на българската музика Кристина Димитрова, композитора Иван Кръстев,актьора  Петър Байков, Ann G, Силвия Джагарова, Латино идола Искрен Пецов, екстравагантната Жана Бергендорф, Дует с Кауза/Галя Георгиева и Атанас Лазаров ще изпълнят новият си летен шлагер ``Циганска магия``. Двамата Галя и Атанас стъпиха самоуверено на музикалната сцена и неотдавна завършиха сполучливо с първата вълна от турнето им “Концерти с идея ". 

В категорията покровител на годината е отличена невероятната Виолет Мачева, общоприет управител на печатница. По време на вечерта ще бъдат показани за първи път  и няколко музикални плана от спектакъла ``Шоуто на моя живот ``в осъществяване на Красимир Недялков. Събитията са част от огромния театър “Шоуто на живота ми " който на 7 юни ще бъде в Двореца на културата и спорта с над 1000 индивида аудитория. Изненадите те първа предстоят. 60 годишен празник следва да означи по величествен метод дизайнера Краси Недялков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР